Home Grow Taboes Herken een man aan zijn penis
Herken een man aan zijn penis E-mail
Taboes
Penis man

Herken je penis

Vrouwen of andere handjes mogen vanaf nu ongegeneerd in je zakken zitten, want een man leer je pas kennen door het lezen van zijn penis. Nee, dit zijn geen verzinsels van één of ander vrouwenclubje, penislezen is gebaseerd op een eeuwenoude Indische wetenschap, de Lingam Gnosis. Dit geloof gaat ervan uit dat alle penissen ...

grofweg in 4 rubrieken zijn onder te delen...

Soorten penissen


  • De Aarde Penis is groot, onregelmatig van vorm met een donker pigment. Zijn bezitter is vaak huiselijk, functioneel en rechtlijnig. Verwacht van deze man geen spannende seks.
  • De Lucht Penis is lang, slank, bleek met een kleine bocht. Esthetisch gezien is dit de mooiste penis. Zijn eigenaar is meestal artistiek en intelligent met biseksuele neigingen. Bovendien is het een wispelturige, notoire vreemdganger.
  • De Vuur Penis is dik, recht en symmetrisch. Van alle typen is dit de meest mannelijke. Deze man is vaak agressief, assertief en dominant. Hij heeft een groot libido en veel charisma. Ideaal voor een ‘one-night-stand’ maar een vaste relatie wordt absoluut afgeraden.
  • De Water Penis is klein, dun en zacht. Een waterpenis eigenaar is meestal zorgzaam in een relatie. Hij kookt, poetst, strijkt en is bijna irritant ordelijk. Na een paar glazen alcohol verandert hij in een seksbeest.

 

bron: HLN.beReacties (5)
5 zondag, 20 november 2011 21:40
Jay
Opeens hebben jullie allemaal een vuurpenis. Wellicht voor de nodige nuance toch maar eens aan jullie partners vragen. Wellicht is het beeld dan iets genuanceerder :)
hoi
4 zaterdag, 24 september 2011 07:46
aria
ik heb ook vuur penis
xD
3 vrijdag, 15 januari 2010 18:05
Celine
Ik Heb Geen Penis xD! Wel Intresant Artikel Zehlee!
2 maandag, 05 januari 2009 10:57
Ikwok
Ik ook !!!!
1 donderdag, 17 april 2008 01:00
Kevin
ik heb een vuur penis !

 
 
Op de hoogte van wat cool, goed en mannelijk is?
De Mensworld nieuwsbrief >> hier aanmelden!

Left Zone

Vind dit leuk

Nieuwsbrief